Grenz, Stanley J. / Guretzki, David / Nordling, Cherith F. Guretzki,

Schrijver:
Titel: Zakwoordenboek theologische begrippen
ISBN: 9789057190766
Taal: Nederlands
Uitgever: Importantia Publishing
Bijzonderheden: 2009, 144 pp, nieuw
Beschikbaar: 249 exemplaren
Prijs: € 16,25
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Zakwoordenboek Theologische BegrippenUitleg van meer dan 300 begrippen
Een eerste kennismaking met theologie lijkt op het betrokken raken bij een gesprek dat al zo’n tweeduizend jaar gaande is. Hoe kun je ooit zinvol deelnemen aan dit gesprek als je de gebruikte woorden niet begrijpt? Het zakwoordenboek theologische begrippen is het ideale hulpmiddel. Het bevat o.a.:
Nederlandse begrippen
Griekse, Hebreeuwse en Latijnse begrippen
Engelse en Duitse begrippen
Theologische richtingen en tradities
Bekende theologen
Dit zakwoordenboek is een handig naslagwerk bij het lezen van theologische artikelen en boeken. Stanley J. Grenz is hoogleraar theologie en ethiek aan Carey Hall / Regent College in Vancouver, Canada. Hij is auteur van verschillende boeken. David Guretzki doceert theologie aan Briercrest Bible College in Caronport, Canada. Cherith Fee Nordling is werkzaam aan King’s College in Londen, Engeland.
Verder lezen

importantia uit Dordrecht

zakelijk

Logo importantia

Importantia Publishing is uitgever van theologische boeken. Op Boekwinkeltjes bieden wij onze boeken (nieuw), licht beschadigde exemplaren (tegen gereduceerd tarief) en tweede hands exemplaren van onze eigen titels. Daarnaast bieden wij tweede hands en antiquariaat boeken uit eigen bibliotheek en/of prive bibliotheek van medewerkers.
Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een email retour met een bevestiging van uw bestelling. In de mail staat aangegeven wat het totaalbedrag is (inclusief de verzendkosten). Een boek wordt verzonden na ontvangst van de betaling. Een boek wordt maximaal een week gereserveerd. Is dan de betaling niet ontvangen dan wordt het boek weer vrijgegeven voor verkoop.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Grenz, Stanley J. / Guretzki, David / Nordling, Cherith F.  Guretzki, D. / Nordling, C.F. - Zakwoordenboek theologische begrippen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij importantia

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met importantia
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en importantia een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van importantia vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • importantia kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.