Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel importantia.


 

Grenz, Stanley J. / Guretzki, David / Nordling, Cherith F. Guretzki, D. / Nordling, C.F. - Zakwoordenboek theologische begrippen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Grenz, Stanley J. / Guretzki, David / Nordling, Cherith F.  Guretzki, D. / Nordling, C.F. - Zakwoordenboek theologische begrippen
Schrijver: Grenz, Stanley J. / Guretzki, David / Nordling, Cherith F. Guretzki, D. / Nordling, C.F.
Titel: Zakwoordenboek theologische begrippen
ISBN: 9789057190766
Uitgever: Importantia Publishing
Bijzonderheid: 2009, 144 pp, nieuw
Prijs: € 16,25
€ 3,95
Meer info Zakwoordenboek Theologische BegrippenUitleg van meer dan 300 begrippen
Een eerste kennismaking met theologie lijkt op het betrokken raken bij een gesprek dat al zo’n tweeduizend jaar gaande is. Hoe kun je ooit zinvol deelnemen aan dit gesprek als je de gebruikte woorden niet begrijpt? Het zakwoordenboek theologische begrippen is het ideale hulpmiddel. Het bevat o.a.:
Nederlandse begrippen
Griekse, Hebreeuwse en Latijnse begrippen
Engelse en Duitse begrippen
Theologische richtingen en tradities
Bekende theologen
Dit zakwoordenboek is een handig naslagwerk bij het lezen van theologische artikelen en boeken. Stanley J. Grenz is hoogleraar theologie en ethiek aan Carey Hall / Regent College in Vancouver, Canada. Hij is auteur van verschillende boeken. David Guretzki doceert theologie aan Briercrest Bible College in Caronport, Canada. Cherith Fee Nordling is werkzaam aan King’s College in Londen, Engeland.
Boek bekijken

importantia uit Dordrecht

zakelijk

Logo importantia

Importantia Publishing is uitgever van theologische boeken. Op Boekwinkeltjes bieden wij onze boeken (nieuw), licht beschadigde exemplaren (tegen gereduceerd tarief) en tweede hands exemplaren van onze eigen titels. Daarnaast bieden wij tweede hands en antiquariaat boeken uit eigen bibliotheek en/of prive bibliotheek van medewerkers.
Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een email retour met een bevestiging van uw bestelling. In de mail staat aangegeven wat het totaalbedrag is (inclusief de verzendkosten). Een boek wordt verzonden na ontvangst van de betaling. Een boek wordt maximaal een week gereserveerd. Is dan de betaling niet ontvangen dan wordt het boek weer vrijgegeven voor verkoop.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.