Auteur(s): Leonie Cornips, Barbara Beckers (red.) - dorp en de

Schrijver:
Titel: dorp en de wereld Over dertig jaar Rowwen Heze - Rowwen Heze 30 joar.
Uitgever: , vantilt uitgeverij, 2015
Bijzonderheden: paperback, 19 x 22,5 cm, geillustreerd in kleur, 264 pagina?s, nieuw !. ISBN 9789460042027.
Prijs: € 19,95
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Vanaf 22 mei 2015 is in het Limburgs Museum in Venlo een tentoonstelling te zien over dertig jaar Rowwen Heze. In Rowwen Heze 30 joar wordt de bezoeker chronologisch en thematisch door de geschiedenis van de band gevoerd. Als op een festivalterrein lopen bezoekers van het ene naar de andere paviljoentent, waarbij in een theater doorlopend videoclips en concertregistraties te zien zijn. Dankzij bijzondere objecten en zeldzaam beeldmateriaal is de expositie een feest van herkenning en een must-see voor fans. Voor liefhebbers van (pop)muziek toont de expositie welke plek Rowwen Heze inneemt in de Limburgse en nationale cultuurgeschiedenis. Bezoekers zien hoe de opkomst en doorbraak van de band zijn beinvloed door maatschappelijke fenomenen als streektaal, identiteit, en regionalisme versus globalisering.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Auteur(s): Leonie Cornips, Barbara Beckers (red.) - dorp en de wereld Over dertig jaar Rowwen Heze - Rowwen Heze 30 joar.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.