Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Auteur(s): Leonie Cornips, Barbara Beckers (red.) - dorp en de wereld Over dertig jaar Rowwen Heze - Rowwen Heze 30 joar.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Auteur(s): Leonie Cornips, Barbara Beckers (red.) - dorp en de wereld Over dertig jaar Rowwen Heze - Rowwen Heze 30 joar.
Schrijver: Auteur(s): Leonie Cornips, Barbara Beckers (red.)
Titel: dorp en de wereld Over dertig jaar Rowwen Heze - Rowwen Heze 30 joar.
ISBN:
Uitgever: , vantilt uitgeverij, 2015
Bijzonderheid: paperback, 19 x 22,5 cm, geillustreerd in kleur, 264 pagina?s, nieuw !. ISBN 9789460042027.
Prijs: € 19,95
€ 6,99
Meer info Vanaf 22 mei 2015 is in het Limburgs Museum in Venlo een tentoonstelling te zien over dertig jaar Rowwen Heze. In Rowwen Heze 30 joar wordt de bezoeker chronologisch en thematisch door de geschiedenis van de band gevoerd. Als op een festivalterrein lopen bezoekers van het ene naar de andere paviljoentent, waarbij in een theater doorlopend videoclips en concertregistraties te zien zijn. Dankzij bijzondere objecten en zeldzaam beeldmateriaal is de expositie een feest van herkenning en een must-see voor fans. Voor liefhebbers van (pop)muziek toont de expositie welke plek Rowwen Heze inneemt in de Limburgse en nationale cultuurgeschiedenis. Bezoekers zien hoe de opkomst en doorbraak van de band zijn beinvloed door maatschappelijke fenomenen als streektaal, identiteit, en regionalisme versus globalisering.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.