Verbaan, Dirk - Modulen voor werving en selectie

Schrijver:
Titel: Modulen voor werving en selectie
ISBN: 9789024412686
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitg.H.Nelissen 1991
Bijzonderheden: paperback, goede staat, 152 pagina's
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De 'Modulen voor werving en selectie' geven de informatie die een personeelsafdeling en leidinggevenden nodig hebben om met meer succes dan voorheen een eigentros wervingsplan op te zetten en doelmatiger te selecteren. In de module Werving vindt u de volgende onderwerpen: Veranderingen, intern en extern; spelregels voor een goed wervingsbeleid; strategie en planning; flexibiliteit en stabiliteit en de ontwikkeling van de personele organisatie; interne werving; wervingsmiddelen, nieuwe methoden en nieuwe kansen. In de module Selectie vindt u de volgende onderwerpen: Doelstellingen van de personeelsselectie; nieuwe methoden; eisen ten aanzien van de personele organisatie; selectiemiddelen, de noodzaak van gestructureerd werken; beslissen bij selectie. De modulen zijn geschikt voor zowel het beroepsonderwijs als voor directies personeelsafdelingen en leidinggevenden van bedrijven en instellingen. In het hoger beroepsonderwijs bij de vakken organisatie, personeelsmanagement, arbeidsverhoudingen en sociale vaardigheden. Verder als speciaalstudie voor taak- en doelgerichte werkgroepen, in projecten en bij seminars in alle sociaal-agogische en -economische studies. Bij bedrijven en instellingen voor individueel gebruik of als onderdeel van bedrijfgerichte scholing en bijscholing van personeelswerkers en leidinggevenden.
Toon minder
Recensie(s)
Dit boekje bevat de onderwerpen werving en selectie van personeel in de vorm van modulen. De modulen zijn bedoeld als studiemateriaal maar ook als een bijdrage aan de ontwikkeling van beleid. Informatie wordt verschaft over hoe een wervingsprogramma meer planmatig kan worden opgezet, rekening houdend met strategische factoren en methoden van werving. Daarnaast wordt aandacht besteed aan doelmatiger selecteren: methoden, organisatorische voorwaarden en besluitvorming. Het boekje is bedoeld als studieboek voor MBO/HBO alsmede functioneel voor mensen in het veld. Hoewel niet uniek levert het wel een bijdrage door aan de actualiteit van de thema's aan te sluiten. De schrijver is adviseur op het gebied van personeel, organisatie en opleidingen en heeft meer vergelijkbare uitgaven op zijn naam. Overzichtelijk ingedeeld, met literatuuropgaven per hoofdstuk en een model sollicitatiecode.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Verbaan, Dirk - Modulen voor werving en selectie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.