Ewijk, Hans van ; Henk de Haan ; Guido Derksen e.a. - Bouwen vo

Schrijver:
Titel: Bouwen voor jeugd. Jongerencentra, gebouwen voor scouting en speeltuingebouwen.
Taal: Nederlands
Uitgever: Acco, Amersfoort
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 1992, 119 blz. Met foto's, tekeningen en plattegronden. Kaft gedeeltelijk verkleurd.
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als vervolg op een prijsvraag, georganiseerd door het initiatief 'Jongeren Bouwen voor Jongeren', verscheen dit boekje dat het denken over het bouwen voor de jeugd in een historisch en actueel perspectief plaatst. In de eerste twee hoofdstukken wordt uitgelegd wat jeugdwerk inhoudt. Zij bieden een terugblik op de opkomst ervan en op de ontwikkeling van het bouwen voor de jeugd. Aan de hand van de belangrijkste motieven om voor de jeugd te bouwen, worden in het derde hoofdstuk de verschillende typen accommodatie beschreven. Verder komen enkele architecten aan het woord over o.a. de eisen, de verlangens en de bouwopdracht. In het laatste hoofdstuk worden aan de hand van zwart-wit fotomateriaal, tekeningen en korte beschrijvende teksten 13 gebouwen als voorbeeld getoond. Het boekje is bedoeld voor diegenen die verantwoordelijk zijn of die zich verantwoordelijk achten voor goede huisvesting van plaatselijk jeugdwerk. Het is een zeer gedetailleerd verhaal, goed leesbaar en uitermate geschikt voor de genoemde doelgroep.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.