Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Ewijk, Hans van ; Henk de Haan ; Guido Derksen e.a. - Bouwen voor jeugd. Jongerencentra, gebouwen voor scouting en speeltuingebouwen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Ewijk, Hans van ; Henk de Haan ; Guido Derksen e.a.
Titel: Bouwen voor jeugd. Jongerencentra, gebouwen voor scouting en speeltuingebouwen.
ISBN:
Uitgever: Acco, Amersfoort
Bijzonderheid: Paperback, ingenaaid, 1992, 119 blz. Met foto's, tekeningen en plattegronden. Kaft gedeeltelijk verkleurd.
Prijs: € 12,00
Meer info Als vervolg op een prijsvraag, georganiseerd door het initiatief 'Jongeren Bouwen voor Jongeren', verscheen dit boekje dat het denken over het bouwen voor de jeugd in een historisch en actueel perspectief plaatst. In de eerste twee hoofdstukken wordt uitgelegd wat jeugdwerk inhoudt. Zij bieden een terugblik op de opkomst ervan en op de ontwikkeling van het bouwen voor de jeugd. Aan de hand van de belangrijkste motieven om voor de jeugd te bouwen, worden in het derde hoofdstuk de verschillende typen accommodatie beschreven. Verder komen enkele architecten aan het woord over o.a. de eisen, de verlangens en de bouwopdracht. In het laatste hoofdstuk worden aan de hand van zwart-wit fotomateriaal, tekeningen en korte beschrijvende teksten 13 gebouwen als voorbeeld getoond. Het boekje is bedoeld voor diegenen die verantwoordelijk zijn of die zich verantwoordelijk achten voor goede huisvesting van plaatselijk jeugdwerk. Het is een zeer gedetailleerd verhaal, goed leesbaar en uitermate geschikt voor de genoemde doelgroep.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.