De Sociale Staat van Vlaanderen 2009

Schrijver:
Titel: De Sociale Staat van Vlaanderen 2009
Taal: Nederlands
Uitgever: Joseé Lemaitre
Bijzonderheden: 2009, 1e druk, 461 pp, paperback
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hoe woont de Vlaming? Hoe werkt hij? Wat is zijn gezondheids- of inkomenssituatie? Hoe goed is de Vlaming opgeleid? Op welke manier neemt hij deel aan het maatschappelijke leven? Hoe verplaatst hij zich? Kortom wat is de leefsituatie van de Vlaming en hoe evolueerde deze de voorbije 25 jaar?

Er bestaat al heel wat literatuur over deze thema’s. Vaak wordt een deelaspect bestudeerd, de kennis over deze thema’s zit verspreid over meerdere onderzoeksgroepen,… Daarom de idee om een synthese te maken en meteen ook op zoek te gaan naar de samenhang en mogelijke verklaringen voor de verschillende snelheden en intensiteit waarmee de leefsituatie van de bevolking en van bevolkingsgroepen de voorbije 25 jaar evolueerde.

Het Vlaams Parlement stemde over deze vragen een resolutie en vroeg aan de Vlaamse Regering om deze kennislacune in te vullen en het resultaat op een inzichtelijke en begrijpbare manier voor te stellen. De Studiedienst van de Vlaamse Regering kreeg de opdracht om dit onderzoeksproject te coördineren en om tweejaarlijks een publicatie voor te stellen.

Nieuwstaat.
Verder lezen

't boekenmagazijn

't boekenmagazijn uit Kuringen

Logo 't boekenmagazijn

't Boekenmagazijn is een verzendantiquariaat gelegen in Hasselt. Wij verzenden via bpost of DPD. Na afspraak kunnen de boeken ook afgehaald worden. Wij streven ernaar om boeken in zeer goede staat tot nieuwstaat aan te bieden aan een scherpe prijs. Naast een algemeen assortiment zijn onze specialiteiten kunst, krijgsgeschiedenis en oude prenten.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - De Sociale Staat van Vlaanderen 2009

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij 't boekenmagazijn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met 't boekenmagazijn
  • Na uw bestelling ontvangen u en 't boekenmagazijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van 't boekenmagazijn vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • 't boekenmagazijn kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.