Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel 't boekenmagazijn.


 

- De Sociale Staat van Vlaanderen 2009

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - De Sociale Staat van Vlaanderen 2009
Schrijver:
Titel: De Sociale Staat van Vlaanderen 2009
ISBN:
Uitgever: Joseé Lemaitre
Bijzonderheid: 2009, 1e druk, 461 pp, paperback
Prijs: € 5,00
Meer info Hoe woont de Vlaming? Hoe werkt hij? Wat is zijn gezondheids- of inkomenssituatie? Hoe goed is de Vlaming opgeleid? Op welke manier neemt hij deel aan het maatschappelijke leven? Hoe verplaatst hij zich? Kortom wat is de leefsituatie van de Vlaming en hoe evolueerde deze de voorbije 25 jaar?

Er bestaat al heel wat literatuur over deze thema’s. Vaak wordt een deelaspect bestudeerd, de kennis over deze thema’s zit verspreid over meerdere onderzoeksgroepen,… Daarom de idee om een synthese te maken en meteen ook op zoek te gaan naar de samenhang en mogelijke verklaringen voor de verschillende snelheden en intensiteit waarmee de leefsituatie van de bevolking en van bevolkingsgroepen de voorbije 25 jaar evolueerde.

Het Vlaams Parlement stemde over deze vragen een resolutie en vroeg aan de Vlaamse Regering om deze kennislacune in te vullen en het resultaat op een inzichtelijke en begrijpbare manier voor te stellen. De Studiedienst van de Vlaamse Regering kreeg de opdracht om dit onderzoeksproject te coördineren en om tweejaarlijks een publicatie voor te stellen.

Nieuwstaat.
Boek bekijken

't boekenmagazijn uit Kuringen

zakelijk

Logo 't boekenmagazijn

't Boekenmagazijn is een verzendantiquariaat gelegen in Hasselt. Wij verzenden via bpost of DPD. Na afspraak kunnen de boeken ook afgehaald worden.
Wij streven ernaar om boeken in zeer goede staat tot nieuwstaat aan te bieden aan een scherpe prijs.
Naast een algemeen assortiment zijn onze specialiteiten kunst, krijgsgeschiedenis en oude prenten.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.