C. Ferguson. Foto's : P. Cassidy - Extra vierge. Koken met olij

Schrijver:
Titel: Extra vierge. Koken met olijfolie
ISBN: 9789024606030
Taal: Nederlands
Uitgever: Bosch & Keuning februari 2001 9789024606030
Bijzonderheden: gebonden hardcover met omslag 144pp als nieuw
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Informatief kookboek over olijfolie, de manieren van oogsten en persen, kwaliteitseisen en soortnamen, uitleg van de informatie op het etiket enz. Informatie over een productiegebied: Noord- en Midden-Italie, Zuid-Italie, Zuid-Frankrijk, Spanje en Portugal, Griekenland, Noord-Afrika en het Midden-Oosten, Californie en Nieuw-Zeeland wordt afgewisseld met alom bekende en minder bekende recepten die per soort en min of meer op menuvolgorde staan gerangschikt. Per pagina een tot twee recepten, tekst in twee of drie kolommen. Geillustreerd met paginagrote en kleinere kleurenfoto's. De recepten zijn wat luxueus, gericht op ervaren hobbykoks, liefhebbers van speciale olijfoliesoorten die er veel moeite voor over hebben om juist die ene soort olie te pakken te krijgen. De tekst is, zeker over de productie, wat te nostalgisch van toon. Gemist wordt informatie over de productie die in het ene land verschilt van het andere. Achterin een menuplanner waarin de recepten op gerechtsoort staan en een alfabetisch receptenregister. Hier en daar kleine druk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

C. Ferguson. Foto's : P. Cassidy - Extra vierge. Koken met olijfolie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  139540805B021300
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.