Haasse, Hella S. - Huurders en onderhuurders (Ex.1)

Schrijver:
Titel: Huurders en onderhuurders (Ex.1)
ISBN: 9789041300225
Taal: Nederlands
Uitgever: Singel Pockets
Bijzonderheden: 1998, 11e druk, 152 pp pocket (in nette staat, naam eigenaar op schutblad) Staat van het boek: 7.0
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Hella S. Haasse - Huurders en onderhuurders (Ex.1)
(Singel Pockets)
ISBN 90 413 0022 8
11e druk 1998
152 pp pocket
(in nette staat, naam eigenaar op schutblad)
Staat van het boek: 7.0

Een huis in een tuin wordt bewoond door een echtpaar en drie onderhuurders.

Deze vijf mensen, drie vrouwen en twee mannen, leven allen in hun eigen, fictieve wereld. Allen zijn ook min of meer de dupe van elkaars illusies en vooral van die van de huiseigenaar, wiens onzichtbare hand en geheime handlangers veel noodlottigs teweegbrengen. Een boek vol spiegeleffecten.

'Hella Haasse in geliefd tot ver buiten onze grenzen.' F. SPRINGER

Hella S. Haasse(1918) heeft een groot en veelzijdig oeuvre op haar naam staan. De schrijfster van oa. Heren van de thee, (1992), waarvan inmiddels meer dan 300.000 exemplaren zijn verkocht, is een van de meest gewaardeerde auteurs in het Nederlands taalgebied.
Recensie(s)

Wanneer het echtpaar Dupels een huurhuis gaat beheren, verandert dit wel enigszins hun vrij kleurloos bestaan. Spoedig wordt het huis bewoond door enkele onderhuurders en in het eerste gedeelte van de roman worden afwisselend hun karakters en onderlinge verhoudingen beschreven. In het tweede gedeelte vernemen we meer gegevens over deze personen uit de aantekeningen van een bewoonster, en naast deze aantekeningen een scriptie over de ondergang van de oude Romeinse Bacchanalen, een ondergang die parallel loopt aan die van de bewoners, zoals in het derde gedeelte blijkt, als de scriptieschrijfster het huis nog eens bezoekt. Een zeer boeiende roman, met vooral een sterk eerste gedeelte door de rake karakterbeschrijvingen van de huurders.

Prijs €3,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Haasse, Hella S. - Huurders en onderhuurders (Ex.1) Haasse, Hella S. - Huurders en onderhuurders (Ex.1) Haasse, Hella S. - Huurders en onderhuurders (Ex.1)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.