Kruger, Rayne - Het schouwspel

Schrijver:
Titel: Het schouwspel
Taal: Nederlands
Uitgever: Prisma
Bijzonderheden: zonder jaartal, 232 pp pocket (pp verkleurd, goed) Staat van het boek: 6.5-7.0
Prijs: € 2,25
Verzendkosten: € 3,48 (binnen Nederland)
Meer info:
Rayne Kruger - Het schouwspel
(Prisma)
zonder jaartal
232 pp pocket
(pp verkleurd, goed)
Staat van het boek: 6.5-7.0

Op een avond wordt de heer Brooker, die onder de eerzame titel van Beëdigd Makelaar en Taxateur feitelijk als woekeraar optreedt, in zijn spiksplinternieuwe brandkast opgesloten. Daar deze brandkast aan de hoogste eisen voldoet, is Booker de volgende morgen dood als de brandkast eindelijk geopend wordt. Wat is er gebeurd? Langzamerhand dringen wij door in het leven van de personen die in dit drama een rol gespeeld kunnen hebben. De schrijver zelf - Grant Hoathly, zijn vriend, de brillante jonge architect met zijn nietsontziende charme - Nadia en Maureen - De Majoor, beminnelijk en excentriek. Zij allen treden op in het Schouwspel, het ontzagwekkende en belachelijke schouwspel dat Rechtspraak heet. Want een van de spelers wordt als beklaagde in Ol d Baily voorgeleid. De rechtszitting die dan volgt is een meesterstuk van schrijverschap. Tastbaar hangt de sfeer van een 'grote zaak' over alle spelers. - Maar als dit schouwspel met alle praal van een oud ritueel 'onschuldig' over de beklaagde heeft uitgesproken, staat deze op en rukt eigenhandig de sluier weg die het schouwspel heeft geworpen over de eigenlijke zaak: het proces tussen de beklaagde en zijn geweten.

Prijs €2,25
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer, nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kruger, Rayne - Het schouwspel Kruger, Rayne - Het schouwspel Kruger, Rayne - Het schouwspel

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.