Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Kruger, Rayne - Het schouwspel

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kruger, Rayne - Het schouwspel
Schrijver: Kruger, Rayne
Titel: Het schouwspel
ISBN:
Uitgever: Prisma
Bijzonderheid: zonder jaartal, 232 pp pocket (pp verkleurd, goed) Staat van het boek: 6.5-7.0
Prijs: € 2,25
€ 3,70
Meer info Rayne Kruger - Het schouwspel
(Prisma)
zonder jaartal
232 pp pocket
(pp verkleurd, goed)
Staat van het boek: 6.5-7.0

Op een avond wordt de heer Brooker, die onder de eerzame titel van Beëdigd Makelaar en Taxateur feitelijk als woekeraar optreedt, in zijn spiksplinternieuwe brandkast opgesloten. Daar deze brandkast aan de hoogste eisen voldoet, is Booker de volgende morgen dood als de brandkast eindelijk geopend wordt. Wat is er gebeurd? Langzamerhand dringen wij door in het leven van de personen die in dit drama een rol gespeeld kunnen hebben. De schrijver zelf - Grant Hoathly, zijn vriend, de brillante jonge architect met zijn nietsontziende charme - Nadia en Maureen - De Majoor, beminnelijk en excentriek. Zij allen treden op in het Schouwspel, het ontzagwekkende en belachelijke schouwspel dat Rechtspraak heet. Want een van de spelers wordt als beklaagde in Ol d Baily voorgeleid. De rechtszitting die dan volgt is een meesterstuk van schrijverschap. Tastbaar hangt de sfeer van een 'grote zaak' over alle spelers. - Maar als dit schouwspel met alle praal van een oud ritueel 'onschuldig' over de beklaagde heeft uitgesproken, staat deze op en rukt eigenhandig de sluier weg die het schouwspel heeft geworpen over de eigenlijke zaak: het proces tussen de beklaagde en zijn geweten.

Prijs €2,25
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.