KERSSEMAKERS, Leo. - Beschrijvende catalogus boekbinden. Een o

Schrijver:
Titel: Beschrijvende catalogus boekbinden. Een overzicht van de vakbibliotheek van Geert van Daal, handboekbinder te Dodewaard.
Uitgever: Deventer, HAEF Publishers, 2008
Bijzonderheden: Gebonden in Iris-linnen en Khepera-papier, harde omslag, 17x24,5 cm. gedrukt op 115 grams Go Mat, ca. 324 pp., 20 z/w foto's, 16 kleurenfoto's. ISBN 9789073566019.
Prijs: € 45,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Met legenda, bibliografie van Geert van Daal en personenregister. De catalogus wordt ingeleid door een aantal artikelen van Geert van Daal als verzamelaar, van Jan Storm van Leeuwen als boekbandkenner, van Henk ten Bohmer als, ten tijde van het schrijven van het boek, voorzitter van Stichting Boekbehoud, en van Leo Kerssemakers als bezorger van het werk. Vijftien hoofdstukken worden ingeleid door begeleidende artikelen van Kerssemakers waarin wordt verwezen naar belangrijke en opvallende banden. Waar van toepassing zijn anekdotes opgenomen van Van Daal over de aanschaf van diverse banden, hierdoor krijgt de lezer een goed beeld over hoe het daarbij soms kan verkeren. Wie met de namen van auteurs in het hoofd tenslotte snel naar een bepaald werk wil zoeken kan dit doen aan de hand van een uitgebreid personenregister achterin het boek. De titel van het boek geeft aan dat het boekbinden centraal staat. Toch is deze beschrijvende catalogus voor iedereen die belangstelling heeft voor de vele aspecten van het boekenwezen van grote waarde, of het nu een boekbinder is, een drukker, een (sier)papiermaker, een grafisch vormgever, of een antiquaar. Een grote bron van vakkennis ligt in de beschreven werken opgeslagen en kan aan de hand van deze catalogus makkelijk worden ontsloten. Gepubliceerd door Stichting Handboekbinden,
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

KERSSEMAKERS, Leo. - Beschrijvende catalogus boekbinden.  Een overzicht van de vakbibliotheek van Geert van Daal, handboekbinder te Dodewaard.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.