Lawrenson, D. - Golf, het korte spel

Schrijver:
Titel: Golf, het korte spel
ISBN: 9789065556585
Taal: Nederlands
Uitgever: Uniepers
Bijzonderheden: 7199, 112pp, hardcover, zeer goede staat
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het korte spel naar en op de green is verreweg de belangrijkste factor voor een goede score . Golf -het korte spel geeft een heldere instructie in de technieken rond afslag., pitchen-, chippen; de keuze van de -clubs en de puntentelling. De beginner en de hoge handicapper zullen met dit boek hun score verbeteren. Daarnaast geeft Derek Lawrenson een uiteenzetting van de historie en achtergronden van regels en etiquette.

Golf -het korte spel is een kleurrijk boek voor iedereen die zich actief met de golfsport bezighoudt. Verlucht met instructieve kleurenfoto's en verrassende uitspraken van bekende tourspeler zoals Gary Players., John Daly en JC Snead.
Recensie(s)

Een van de belangrijkste onderdelen van golf is het korte spel, zowel richting als op de green. In deze publicatie wordt een poging gedaan de beginnende en geoefende golfer (m/v) ervan te overtuigen dat goed kunnen pitchen, chippen, slaan uit de bunker en putten meer rendement oplevert dan alleen maar een verre afslag vanaf de tee. Voor het korte spel worden de stokken 7 tot en met de wedge gebruikt. Over de eigenschappen van deze ijzers wordt het een en ander uitgelegd: wanneer gebruik je welke club, hoe ver kun je er mee slaan en hoe sla je ermee vanuit moeilijke situaties? In aparte hoofdstukken worden 'pitchen', 'chippen', 'bunker-slagen' en 'putten' behandeld. De opbouw van elk hoofdstuk is identiek: eerst wordt de algemene techniek behandeld en vervolgens de techniek vanuit allerlei spelsituaties. Ook worden er adviezen gegeven en bevatten de hoofdstukken zogenaamde oefentips en humoristisch bedoelde 'wetenswaardigheidjes'. De laatste drie hoofdstukken zijn gewijd aan de regels, etiquette en puntentelling. Verlucht met duidelijke, instructieve kleurenfoto's en uitspraken van bekende tour-spelers. Achterin een verklarende woordenlijst en index.
(Biblion recensie, I. Schultz.)
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lawrenson, D. - Golf, het korte spel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.