Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

Lawrenson, D. - Golf, het korte spel

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lawrenson, D. - Golf, het korte spel
Schrijver: Lawrenson, D.
Titel: Golf, het korte spel
ISBN: 9789065556585
Uitgever: Uniepers
Bijzonderheid: 7199, 112pp, hardcover, zeer goede staat
Prijs: € 7,70
€ 3,65
Meer info Het korte spel naar en op de green is verreweg de belangrijkste factor voor een goede score . Golf -het korte spel geeft een heldere instructie in de technieken rond afslag., pitchen-, chippen; de keuze van de -clubs en de puntentelling. De beginner en de hoge handicapper zullen met dit boek hun score verbeteren. Daarnaast geeft Derek Lawrenson een uiteenzetting van de historie en achtergronden van regels en etiquette.

Golf -het korte spel is een kleurrijk boek voor iedereen die zich actief met de golfsport bezighoudt. Verlucht met instructieve kleurenfoto's en verrassende uitspraken van bekende tourspeler zoals Gary Players., John Daly en JC Snead.
Recensie(s)

Een van de belangrijkste onderdelen van golf is het korte spel, zowel richting als op de green. In deze publicatie wordt een poging gedaan de beginnende en geoefende golfer (m/v) ervan te overtuigen dat goed kunnen pitchen, chippen, slaan uit de bunker en putten meer rendement oplevert dan alleen maar een verre afslag vanaf de tee. Voor het korte spel worden de stokken 7 tot en met de wedge gebruikt. Over de eigenschappen van deze ijzers wordt het een en ander uitgelegd: wanneer gebruik je welke club, hoe ver kun je er mee slaan en hoe sla je ermee vanuit moeilijke situaties? In aparte hoofdstukken worden 'pitchen', 'chippen', 'bunker-slagen' en 'putten' behandeld. De opbouw van elk hoofdstuk is identiek: eerst wordt de algemene techniek behandeld en vervolgens de techniek vanuit allerlei spelsituaties. Ook worden er adviezen gegeven en bevatten de hoofdstukken zogenaamde oefentips en humoristisch bedoelde 'wetenswaardigheidjes'. De laatste drie hoofdstukken zijn gewijd aan de regels, etiquette en puntentelling. Verlucht met duidelijke, instructieve kleurenfoto's en uitspraken van bekende tour-spelers. Achterin een verklarende woordenlijst en index.
(Biblion recensie, I. Schultz.)
Boek bekijken

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.