Teubner, Christian & Henk Noy (vertaling) - Het Grote Groentenb

Schrijver:
Titel: Het Grote Groentenboek
ISBN: 9789065905413
Taal: Nederlands
Uitgever: M&P - gebonden
Bijzonderheden: 1992 256 blz. boek verkeert in nieuwstaat
Prijs: € 32,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Na gedegen informatie over moderne teeltmethoden, opslag en bewaartijden, voedingsleer enz., verduidelijkt met tabellen, een lexicon waarin de groenten gesorteerd staan op Latijnse familienaam, met informatie over de diverse soorten, geïllustreerd met foto's. Bij de aardappelen komt de Duitse herkomst naar voren: te weinig Nederlandse aardappelrassen worden genoemd, terwijl daarin zeker de laatste jaren een geweldige ontwikkeling in variaties gaande is. Dan aandacht voor het voorbereiden in de keuken, het werken met gekiemde zaden en recepten, gesorteerd op handeling: stoven, vullen, braden enz. Deze originele, inspirerende receptuur is net als de informatieve tekst vooral gericht op vakmensen en serieuze hobbykoks. Voor vakbibliotheken en grotere collecties. Tot slot een lijst van vaktermen, een alfabetisch register op groentenamen, een op keukentechnieken en recepten. Voor kleinere collecties voldoen 'Exotische groenten' (a.i. 89-15-063-5) en Buishand, T. Groenten uit alle windstreken' (a.i. 86-34-145-6) goed.
(Biblion recensie, Toos Verhoeven-v. Raamsdonk.)
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.79 100-2.000 gr. € 3.60 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 6.00 DPD € 6.10 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.75 DPD depôt € 5.00 Naar België pakket € 6.85 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.25

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Teubner, Christian & Henk Noy (vertaling) - Het Grote Groentenboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.