Grobbelaar, Thea & Joanne Holliman (redactie) - Australië - Ont

Schrijver:
Titel: Australië - Ontdekking van een continent
ISBN: 9789059470311
Taal: Nederlands
Uitgever: Atrium/Elmar - gebonden
Bijzonderheden: 2003 225 blz. fraaie foto`s in kleur met info; zéér fraai exemplaar
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Inhoud: Een continent komt tot ontwikkeling, Het Noorden, Het Oosten, Het Binnenland, Het Zuiden, Het Westen. Australië is het kleinste continent en tegelijkertijd het grootste eiland van de wereld. Het is een oeroud land van grote diversiteit en contrasten. De natuur schonk Australië de meest spectaculaire landschappen, Australië, ontdekking van een continent is een uitbundig geïllustreerd boek dat duidelijk maakt waarom dit land met zijn uitgestrekte en majestueuze landschappen zo uniek is.
Recensie(s)

Deze uitgave in groot formaat biedt een schitterend portret van Australië, waarin meer dan driehonderd kleurenfoto's, vaak (dubbel)pagina vullend, een indruk geven van dit continent met zijn bijzondere landschappen, flora en fauna. Het boek opent met een inleiding (plus overzichtskaart) over de Australische natuur en menselijke bewoning, waarna het continent in vijf regio's aan de orde komt: het noorden, het oosten (waaronder Sydney, Brisbane), het binnenland (outback met zijn woestijnen), het zuiden met onder andere Melbourne en Tasmanië en het westen (waaronder Perth). De regio's worden steeds ingeleid met een korte beschrijving, gevolgd door fotoreportages met korte toelichtende teksten. Een geografische index besluit de uitgave. De prachtige foto's zijn gemaakt door verschillende fotografen en geven een fraaie en tevens indringende indruk van de opmerkelijke en in veel opzichten buitengewone landschappen van Australië.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.79 100-2.000 gr. € 3.60 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 6.00 DPD € 6.10 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.75 DPD depôt € 5.00 Naar België pakket € 6.85 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.25

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Grobbelaar, Thea & Joanne Holliman (redactie) - Australië - Ontdekking van een continent

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.