Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Achterboek.


 

Grobbelaar, Thea & Joanne Holliman (redactie) - Australië - Ontdekking van een continent

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Grobbelaar, Thea & Joanne Holliman (redactie) - Australië - Ontdekking van een continent
Schrijver: Grobbelaar, Thea & Joanne Holliman (redactie)
Titel: Australië - Ontdekking van een continent
ISBN: 9789059470311
Uitgever: Atrium/Elmar - gebonden
Bijzonderheid: 2003 225 blz. fraaie foto`s in kleur met info; zéér fraai exemplaar
Prijs: € 5,00
Meer info Inhoud: Een continent komt tot ontwikkeling, Het Noorden, Het Oosten, Het Binnenland, Het Zuiden, Het Westen. Australië is het kleinste continent en tegelijkertijd het grootste eiland van de wereld. Het is een oeroud land van grote diversiteit en contrasten. De natuur schonk Australië de meest spectaculaire landschappen, Australië, ontdekking van een continent is een uitbundig geïllustreerd boek dat duidelijk maakt waarom dit land met zijn uitgestrekte en majestueuze landschappen zo uniek is.
Recensie(s)

Deze uitgave in groot formaat biedt een schitterend portret van Australië, waarin meer dan driehonderd kleurenfoto's, vaak (dubbel)pagina vullend, een indruk geven van dit continent met zijn bijzondere landschappen, flora en fauna. Het boek opent met een inleiding (plus overzichtskaart) over de Australische natuur en menselijke bewoning, waarna het continent in vijf regio's aan de orde komt: het noorden, het oosten (waaronder Sydney, Brisbane), het binnenland (outback met zijn woestijnen), het zuiden met onder andere Melbourne en Tasmanië en het westen (waaronder Perth). De regio's worden steeds ingeleid met een korte beschrijving, gevolgd door fotoreportages met korte toelichtende teksten. Een geografische index besluit de uitgave. De prachtige foto's zijn gemaakt door verschillende fotografen en geven een fraaie en tevens indringende indruk van de opmerkelijke en in veel opzichten buitengewone landschappen van Australië.
Boek bekijken

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.79 100-2.000 gr. € 3.60 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 6.00 DPD € 6.10 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.75 DPD depôt € 5.00 Naar België pakket € 6.85 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.25