Heijden, Paul van der; Ruissen, Eelco - Fort Pannerden

Schrijver:
Titel: Fort Pannerden
Taal: Nederlands
Uitgever: Matrijs, 2012
Bijzonderheden: als nw, softcover, A4 format, 144 pgs, full-colour, Vz kn Eur 4,45 NL
Prijs: € 19,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Het fort bij Pannerden heeft zijn bestaan te danken aan de uitzonderlijk strategische ligging bij de splitsing van de Rijn en de Waal. Fort Pannerden is niet het eerste fort dat deze splitsing bewaakt: tweeduizend jaar geleden zagen ook de Romeinen al de grote militaire waarde van deze plek en bouwden er een veldversterking. De Waal-Nederrijn splitsing lag toen overigens nog op een ander punt.
- In dit fraai vormgegeven en rijk geïllustreerde boekwerk komt de lange geschiedenis van het fort tot leven. Vanaf de Romeinse tijd en het fortenstelsel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een halve eeuw plannen en de diverse bouwfasen van het huidige fort in de periode 1869 tot 1900, tot en met de rol van het verdedigingswerk tijdens de beide wereld-oorlogen en het naoorlogse verval.
- Aandacht ook voor de diverse moeizame pogingen om het fort te restaureren en de recente nieuwe start van het complex als erkend monument.
- Het boek is voorzien van fraai plaatwerk, duidelijke overzichtskaarten, de bouwtekeningen van het fort en een verklarende woordenlijst.
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heijden, Paul van der; Ruissen, Eelco - Fort Pannerden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.