Van Hoof Guy. haks, Ventura - Willie Cools kleur - rijk

Schrijver:
Titel: Willie Cools kleur - rijk
Uitgever: , Hapax / art gallery Verviers, 2006
Bijzonderheden: Gebonden, Hardcover oblong, 79 pagina's met prachtige illustraties van zijn schilderwerk. ISBN 9789076768773.
Prijs: € 35,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Na zijn opleiding schilderde Cools impressionistische landschappen en stillevens zoals hij dit geleerd had van Oscar Van Rompay (1899-1997). Door de jaren heen evolueerde zijn stijl tot neo-expressionistische schilderijen en grafiek. Zijn schilderijen zijn een explosie van kleuren en wervelende figuren. Meestal worden zij op grote bladen papier (100 x 150 cm) geschilderd. Meermaals combineerde Cools deze tot grote monumentale schilderijen. Hij gebruikte vooral vrouwelijke figuren die sterk gestileerd werden en die meestal in transparante lagen boven mekaar liggen. Uit zijn figuren, die uitbundig en wervelend opgebouwd worden tot een complex geheel van lijnen en vormen en expressieve kleuren, spreekt zijn passie voor de vrouw, bron van het leven. Het werk van Willie Cools is sterk symbolisch en sluit aan bij het werk van tijdgenoten uit de Cobra-beweging.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Van Hoof Guy. haks, Ventura - Willie Cools  kleur - rijk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.