Ham, W.A.; Härtel, EGH; Stuart, WCM; Tuin, H van der; Verschuren, G; W

Schrijver:
Titel: Studies uit Bergen op Zoom 1
Taal: Nederlands
Uitgever: Geschiedkundige Kring van Stad en Land van Bergen op Zoom
Bijzonderheden: 1975, gebrocheerd, 104 pags
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De voorliggende bundel bijdragen tot de geschiedenis van de regio West¬Brabant mag het resultaat heten van voortdurend, maar doeltreffend im¬proviseren. Om respectabele redenen nu, is het bestuur van de kring tot de conclusie gekomen, dat één uitgave per jaar niet alleen gemakkelijker te realiseren zou zijn dan een kwartaaluitgave van de Waterschans, maar ook tot kwalitatief betere resul¬taten zou leiden.
Het lijkt de redactie duidelijk, dat in de toekomst meer aandacht besteed zal moeten worden aan de oude geschiedenis van onze stad, terwijl voor wat betreft de middeleeuwen aandacht geboden is voor sociale- en rechtsge¬schiedenis, waar immers institutionele- en economische geschiedenis zich tot nu toe als de meest aantrekkelijke voor geschiedschrijvers hebben doen kennen. De geschiedenis van onze stad omvat echter niet alleen oude- en middeleeuwse geschiedenis. Aan het tijdperk vanaf de 80-jarige oorlog tot aan Napoleon, alsmede ook aan de negentiende eeuw is tot dusverre weinig aandacht besteed. Bovendien is ook de contemporaine geschiedenis van de stad Bergen op Zoom de aandacht ten volle waard.
Deze eerste publicatie heeft de standaard gezet voor de vele publicaties tot op hedenvan de Geschiedkundige Kring.
Verder lezen

Waterschans

Logo Waterschans

Waterschans boeken BEMIDDELT in de verkoop van tweedehands boeken die verband houden met de geschiedenis van Bergen op Zoom. Kopers en aanbieders komen dan ook meestal uit deze stad en omgeving. Afhalen of verzending van boeken is een zaak tussen aanbieder en belangstellende. Gezocht boek niet gevonden? Stuur eens een berichtje, of kijk ook eens op www.GeschiedkundigeKringBoZ.nl/winkel.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ham, W.A.; Härtel, EGH; Stuart, WCM; Tuin, H van der; Verschuren, G; Walle, J van de; Weyts, J; - Studies uit Bergen op Zoom 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Waterschans

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Waterschans
  • Na uw bestelling ontvangen u en Waterschans een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Waterschans vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Waterschans kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.