Wilson, Ian - De waarheid over Nostradamus / de eerste volledig

Schrijver:
Titel: De waarheid over Nostradamus / de eerste volledige biografie over de legendarische Nostradamus
ISBN: 9789022537596
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij M
Bijzonderheden: 2003, eerste druk, 400pp, gebonden, hardcover, 22x15x4 cm, 615 gram. Mooie illustraties. Geen beschadigingen aan boek.
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 6,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Veel mensen geloven dat Nostradamus alle grote gebeurtenissen heeft voorspeld, van de dood van prinses Diana tot de aanslag op het World Trade Centrum in New York. Maar hoewel zijn voorspellingen tot in de kleinste details zijn bestudeerd, is er nooit eerder een volledige studie over zijn leven verschenen.
De voorspellingen van Michael Nostradamus, geschreven in de vorm van kwatrijnen, staan al eeuwenlang in het middelpunt van de belangstelling.
Historicus Ian Wilson schreef de eerste volledige biografie over Michael Nostradamus en plaatst hem in de context van zijn eigen tijd, de luisterrijke zestiende eeuw.
Tegelijkertijd stelt Wilson de vraag waarom tot op de dag van vandaag miljoenen mensen gefascineerd zijn door zijn voorspellingen en waarom zijn werk nu populairder is dan ooit tevoren.
De waarheid over Nostradamus is behalve informatief vooral ook een boeiend boek over een van de bekendste figuren uit de Westerse geschiedenis.
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima. Eenmaal per week kunnen boeken ook in Geulle worden opgehaald.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wilson, Ian - De waarheid over Nostradamus / de eerste volledige biografie over de legendarische Nostradamus Wilson, Ian - De waarheid over Nostradamus / de eerste volledige biografie over de legendarische Nostradamus Wilson, Ian - De waarheid over Nostradamus / de eerste volledige biografie over de legendarische Nostradamus Wilson, Ian - De waarheid over Nostradamus / de eerste volledige biografie over de legendarische Nostradamus

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij lezen.muziek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met lezen.muziek
  • Na uw bestelling ontvangen u en lezen.muziek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van lezen.muziek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • lezen.muziek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.