Fuller, Elizabeth - De stem van de aarde

Schrijver:
Titel: De stem van de aarde
ISBN: 9789038907239
Taal: Nederlands
Uitgever: Elmar, Uitgeverij, Rijswijk, 1998
Bijzonderheden: Paperback, 255 bladzijden
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een innerlijke zoektocht in het land van de aboriginals

Verdriet en teleurstelling drijven de Amerikaanse schrijfster Liz voor enige tijd naar Australië. Het huis dat zij en haar tienerzoon Chris daar betrekken, blijkt gebouwd te zijn op heilige Aboriginalgrond. Als Liz in contact komt met de geest van een Aboriginaltovenaar wordt duidelijk dat dit volk haar belangrijke dingen kan leren. Ze ontmoet Max, een volbloed Aboriginal, die Liz en haar zoon begeleidt naar zijn geboortedorp in het binnenland. Aanvankelijk voelen zij zich daar weinig welkom. De spiritualiteit van deze mensen en het land openen echter Liz' ogen, waardoor ze haar angst en verdriet overwint en met hernieuwd inzicht in zichzelf en haar omgeving haar leven weer oppakt. Fuller baseerde dit boek op gebeurtenissen uit haar eigen leven.
Verder lezen

Leesluis uit Nuis

Logo Leesluis

Voor meer informatie over onze boeken: klik op STEL EEN VRAAG. De portokosten zijn voor de koper ; verzending direct na ontvangst van betaling. Bij bestellingen in één keer boven de 30 euro geen verzendkosten binnen Nederland.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fuller, Elizabeth - De stem van de aarde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Leesluis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Leesluis
  • Na uw bestelling ontvangen u en Leesluis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Leesluis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Leesluis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.