Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Leesluis.


 

Fuller, Elizabeth - De stem van de aarde

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Fuller, Elizabeth - De stem van de aarde
Schrijver: Fuller, Elizabeth
Titel: De stem van de aarde
ISBN: 9789038907239
Uitgever: Elmar, Uitgeverij, Rijswijk, 1998
Bijzonderheid: Paperback, 255 bladzijden, Omslag sleets.
Prijs: € 3,00
Meer info Een innerlijke zoektocht in het land van de aboriginals

Verdriet en teleurstelling drijven de Amerikaanse schrijfster Liz voor enige tijd naar Australië. Het huis dat zij en haar tienerzoon Chris daar betrekken, blijkt gebouwd te zijn op heilige Aboriginalgrond. Als Liz in contact komt met de geest van een Aboriginaltovenaar wordt duidelijk dat dit volk haar belangrijke dingen kan leren. Ze ontmoet Max, een volbloed Aboriginal, die Liz en haar zoon begeleidt naar zijn geboortedorp in het binnenland. Aanvankelijk voelen zij zich daar weinig welkom. De spiritualiteit van deze mensen en het land openen echter Liz' ogen, waardoor ze haar angst en verdriet overwint en met hernieuwd inzicht in zichzelf en haar omgeving haar leven weer oppakt. Fuller baseerde dit boek op gebeurtenissen uit haar eigen leven.
Boek bekijken

Leesluis uit Nuis

zakelijk

Logo Leesluis

Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop (bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25). Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.