Veer, Bert van der - De koning van Nederland - True fiction

Schrijver:
Titel: De koning van Nederland - True fiction
ISBN: 9789050004787
Uitgever: Vassallucci - paperb.
Bijzonderheden: 2002, 240pp, i.g.st.
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Ruim drie maanden na de wereldschokkende moord op Pim Fortuyn vraagt iedereen zich af: wat dreef de vermeende dader - een milieuactivist, die weloverwogen zwijgt? In zaken waar er meer vragen dan antwoorden zijn en meer geruchten dan feiten, wordt speculatie onvermijdelijk. Na de non-fictie-uitgaven die bij honderdduizendtallen over de toonbank gingen, is er nu het eerste 'true fiction'-boek: De koning van Nederland, geschreven door programma-maker Bert van der Veer, bekend als regisseur van Barend & Van Dorp.
In De koning van Nederland reconstrueert Van der Veer aan de hand van Pim's agenda de gebeurtenissen tussen de eerste victorie van de charismatische politicus tijdens de gemeenteraadsverkiezingen tot aan de fatale aanslag op 6 mei 2002. De koning van Nederland geeft een onthullend beeld van de laatste periode in het leven van Fortuyn en beschrijft hoe simultaan aan zijn opmars elders zijn dood wordt beraamd. Van der Veer beschrijft alle geheime ontmoetingen (Hans Wiegel, Silvio Berlusconi, de paus e.a.), de grootste tegenstanders (het Vaticaan, het Pentagon, de topkoks, Ad Melkert e.a.) en verborgen plannen (de strijd tegen de verkeersdrempels, de samenstelling van het kabinet Fortuyn 1, de Grote Asielzoekersshow e.d.). De kleurrijke bijrollen zijn vergeven aan Harry Mens, Willem-Alexander, Maxima, Katja Schuurman en vele anderen.
De koning van Nederland moet, hoewel gebaseerd op levensechte mensen en alle ware gebeurtenissen uit Fortuyn's leven, gelezen worden als een 'work of fiction', met uitzondering van de feiten die bewijsbaar juist zijn...
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.73 100-2.000 gr. € 3.50 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 5.95 DPD € 6.05 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL of DPD depôt € 5.45 Naar België pakket € 6.70 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Veer, Bert van der - De koning van Nederland - True fiction

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.