Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Achterboek.


 

Veer, Bert van der - De koning van Nederland - True fiction

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Veer, Bert van der - De koning van Nederland - True fiction
Schrijver: Veer, Bert van der
Titel: De koning van Nederland - True fiction
ISBN: 9789050004787
Uitgever: Vassallucci - paperb.
Bijzonderheid: 2002, 240pp, i.g.st.
Prijs: € 4,00
Meer info Samenvatting
Ruim drie maanden na de wereldschokkende moord op Pim Fortuyn vraagt iedereen zich af: wat dreef de vermeende dader - een milieuactivist, die weloverwogen zwijgt? In zaken waar er meer vragen dan antwoorden zijn en meer geruchten dan feiten, wordt speculatie onvermijdelijk. Na de non-fictie-uitgaven die bij honderdduizendtallen over de toonbank gingen, is er nu het eerste 'true fiction'-boek: De koning van Nederland, geschreven door programma-maker Bert van der Veer, bekend als regisseur van Barend & Van Dorp.
In De koning van Nederland reconstrueert Van der Veer aan de hand van Pim's agenda de gebeurtenissen tussen de eerste victorie van de charismatische politicus tijdens de gemeenteraadsverkiezingen tot aan de fatale aanslag op 6 mei 2002. De koning van Nederland geeft een onthullend beeld van de laatste periode in het leven van Fortuyn en beschrijft hoe simultaan aan zijn opmars elders zijn dood wordt beraamd. Van der Veer beschrijft alle geheime ontmoetingen (Hans Wiegel, Silvio Berlusconi, de paus e.a.), de grootste tegenstanders (het Vaticaan, het Pentagon, de topkoks, Ad Melkert e.a.) en verborgen plannen (de strijd tegen de verkeersdrempels, de samenstelling van het kabinet Fortuyn 1, de Grote Asielzoekersshow e.d.). De kleurrijke bijrollen zijn vergeven aan Harry Mens, Willem-Alexander, Maxima, Katja Schuurman en vele anderen.
De koning van Nederland moet, hoewel gebaseerd op levensechte mensen en alle ware gebeurtenissen uit Fortuyn's leven, gelezen worden als een 'work of fiction', met uitzondering van de feiten die bewijsbaar juist zijn...
Boek bekijken

Achterboek uit Keijenborg

particulier
Brievenbuspost volgens standaard posttarieven:
50-100 gr. € 3.27
100-2.000 gr. € 4.00 (brievenbuspakket)
Pakketpost thuisbezorgd:
DHL € 6.25
DPD € 6.50
Postnl: € 7.70
Ophalen bij DHL-depôt € 4.15
DPD depôt € 5.50
Naar België pakket € 9.30 (postNL)
Ophalen bij Pickup parcelshop in België
€ 6.95

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.