Marije Vellekoop, -Gabriel Weisberg,--Edwin Becker.- Watson Gordon.

Schrijver:
Titel: Prints in Paris 1900. Van elitair tot populair.
Uitgever: , mercaterfonds - fondsmercator, 2017
Bijzonderheden: Gebonden, Hardcover, 380x253mm,  160 pagina's 130,  colour illustrations, Dutch (NL) edition ISBN 9789462301672.
Prijs: € 45,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Van Gogh Museum beheert een van s' werelds mooiste collecties Franse prenten uit het fin de siecle (1890-1905). Dit boek, gebaseerd op intensief, meerjarig onderzoek naar deze werken en hun oorspronkelijke context, neemt de lezer mee op een wervelende reis door de werelden van de Parijse prentkunst: van elitair tot populair. Het fin de siecle geldt als de bloeiperiode van de Franse prentkunst. Avant-gardekunstenaars als Pierre Bonnard, Theophile Alexandre Steinlen en Henri de Toulouse-Lautrec experimenteerden geestdriftig met verschillende grafische technieken, met prachtige en vernieuwende kunstwerken als resultaat. Hun moderne prenten waren overal in Parijs te zien. In luxe-edities werden ze als zelfstandige kunstwerken bewonderd en bediscussieerd door kunstliefhebbers en verzamelaars in de private ruimte van hun interieurs en op tentoonstellingen voor een ingewijd publiek. Op straat vormden de affiches op muren en reclamezuilen en de geillustreerde tijdschriften in de kiosken een attractie voor de massa, die zich vergaapte aan dit visuele spektakel. Inclusief gratis print van Felix Vallotton, La paresse, 1896, 25 x 33 cm EXPO : Amsterdam, Van Gogh Museum, 3 maart ? 11 juni 2017 Tokyo, Mitsubishi Ichigokan Museum, 17 oktober 2017 ? 17 januari 2018
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marije Vellekoop, -Gabriel Weisberg,--Edwin Becker.- Watson Gordon. - Prints in Paris 1900. Van elitair tot populair.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.