Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Marije Vellekoop, -Gabriel Weisberg,--Edwin Becker.- Watson Gordon. - Prints in Paris 1900. Van elitair tot populair.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Marije Vellekoop, -Gabriel Weisberg,--Edwin Becker.- Watson Gordon. - Prints in Paris 1900. Van elitair tot populair.
Schrijver: Marije Vellekoop, -Gabriel Weisberg,--Edwin Becker.- Watson Gordon.
Titel: Prints in Paris 1900. Van elitair tot populair.
ISBN:
Uitgever: , mercaterfonds - fondsmercator, 2017
Bijzonderheid: Gebonden, Hardcover, 380x253mm,  160 pagina's 130,  colour illustrations, Dutch (NL) edition ISBN 9789462301672.
Prijs: € 19,90
€ 6,99
Meer info Van Gogh Museum beheert een van s' werelds mooiste collecties Franse prenten uit het fin de siecle (1890-1905). Dit boek, gebaseerd op intensief, meerjarig onderzoek naar deze werken en hun oorspronkelijke context, neemt de lezer mee op een wervelende reis door de werelden van de Parijse prentkunst: van elitair tot populair. Het fin de siecle geldt als de bloeiperiode van de Franse prentkunst. Avant-gardekunstenaars als Pierre Bonnard, Theophile Alexandre Steinlen en Henri de Toulouse-Lautrec experimenteerden geestdriftig met verschillende grafische technieken, met prachtige en vernieuwende kunstwerken als resultaat. Hun moderne prenten waren overal in Parijs te zien. In luxe-edities werden ze als zelfstandige kunstwerken bewonderd en bediscussieerd door kunstliefhebbers en verzamelaars in de private ruimte van hun interieurs en op tentoonstellingen voor een ingewijd publiek. Op straat vormden de affiches op muren en reclamezuilen en de geillustreerde tijdschriften in de kiosken een attractie voor de massa, die zich vergaapte aan dit visuele spektakel. Inclusief gratis print van Felix Vallotton, La paresse, 1896, 25 x 33 cm EXPO : Amsterdam, Van Gogh Museum, 3 maart ? 11 juni 2017 Tokyo, Mitsubishi Ichigokan Museum, 17 oktober 2017 ? 17 januari 2018
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.