Patrick, Polus en Wells - Verklaring van de geheele Heilige Sch

Schrijver:
Titel: Verklaring van de geheele Heilige Schrift door eenige van de voornaamste Engelsche Godgeleerden
Taal: Nederlands
Uitgever: Isaak Tirion en Jacobus Loveringh 1757 e.a. jaren
Bijzonderheden: Hard back, ingeb. in echt lederen banden. Op de voorplat een ingedrukt fantasie-voorstelling, op de rug bandnummer en in goud titel en bandnummer. In perfecte staat. Bibliofiele uitgave.
Prijs: € 1 995,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het betreft hier een Schriftverklaring die vanaf het jaar van verschijnen in menige theologische - en predikants-bibliotheek aanwezig was (en nog steeds!); een gezaghebbende en leidende Bijbelcommentaar.
Met nadruk wordt gezegd: het gaat hier om een unieke en complete serie.
Ook de 'beroemde' uitslaande kaarten/ pagina's met hierop de illustraties van bijvoorbeeld het Beloofde Land en de reizen van Paulus.
De totale serie omvat 19 banden/ delen.
Verder lezen

jsgoodbook uit Zaltbommel

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek. Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven. Reclames ten allen tijd binnen vijf dagen. De verzendkosten bedragen € 2,61 oplopend tot eventueel € 4,35 (= brievenbusformaat) en € 6,95 = (bezorg-, pakketpost).

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Patrick, Polus en Wells - Verklaring van de geheele Heilige Schrift door eenige van de voornaamste Engelsche Godgeleerden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij jsgoodbook

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met jsgoodbook
  • Na uw bestelling ontvangen u en jsgoodbook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van jsgoodbook vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • jsgoodbook kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.