Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Patrick, Polus en Wells en andere voorname Engelsche Godgeleerden. Vertaald, en in een voegzame orde geschikt.Met eene Voorreden van den heer Joan vanden Honert, TH zoon. - Verklaring van de geheele Heilige Schrift door eenige van de voornaamste Engelsche Godgeleerden

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Patrick, Polus en Wells en andere voorname Engelsche Godgeleerden. Vertaald, en in een voegzame orde geschikt.Met eene Voorreden van den heer Joan vanden Honert, TH zoon. - Verklaring van de geheele Heilige Schrift door eenige van de voornaamste Engelsche Godgeleerden
Schrijver: Patrick, Polus en Wells en andere voorname Engelsche Godgeleerden. Vertaald, en in een voegzame orde geschikt.Met eene Voorreden van den heer Joan vanden Honert, TH zoon.
Titel: Verklaring van de geheele Heilige Schrift door eenige van de voornaamste Engelsche Godgeleerden
ISBN:
Uitgever: Isaak Tirion en Jacobus Loveringh 1757 en volgende jaren
Bijzonderheid: Hard back, ingeb. in echt lederen banden. Op de voorplat een ingedrukt fantasie-voorstelling, op de rug bandnummer en in goud titel en bandnummer. Conditie: in perfecte staat. Bibliofiele uitgave.
Prijs: € 1995,00
Meer info Het betreft hier een Schriftverklaring die vanaf het jaar van verschijnen in menige theologische - en predikants-bibliotheek aanwezig was (en nog steeds!); een gezaghebbende en leidende Bijbelcommentaar.
Met nadruk wordt gezegd: het gaat hier om een unieke en complete serie.
Ook de 'beroemde' uitslaande kaarten/ pagina's met hierop de illustraties van bijvoorbeeld het Beloofde Land en de reizen van Paulus.
De totale serie omvat 19 banden/ delen.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.