Zijlstra, J.P.H. - 50 hindernissen op de weg naar genezing / dr

Schrijver:
Titel: 50 hindernissen op de weg naar genezing / druk 1
ISBN: 9789076152080
Uitgever: De Levensstroom
Bijzonderheden: 2002, 272pp, Paperback / softback
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Jan Zijlstra schreef dit boek om mensen te helpen die op zoek zijn naar antwoorden, en in het bijzonder op vragen, die onstaan als gevolg van onbeantwoorde gebeden.
Mensen vragen zich af: Wat is er fout in mijn leven, heb ik zonde, is er ongeloof? In de afgelopen jaren zijn er juist tijdens de bediening veel antwoorden gevonden en gaf de Heilige Geest veel licht op vragen en bepaalde situaties.
Alhoewel het een moeilijk onderwerp is, wordt het toch niet uit de weg gegaan. Zonder naar iemand met een beschuldigende vinger te wijzen, of iemand te veroordelen, worden tientallen hindernissen op de weg naar genezing behandeld.
Ongetwijfeld zullen velen een bepaalde situatie herkennen en zeggen: Hierin zal ik mij naar Gods principes moeten richten.
Dit boek is geschreven om u te helpen de hindernissen te overwinnen, zodat u de zegen van God, zijn genezende kracht zult ontvangen.
Op deze wijze zal dit boek voor velen een oog- en hartopener zijn en zo een hulp op de weg naar genezing zijn
Verder lezen

Arcturus uit Beek

Esoterische en spirituele boeken. Ook engelse boeken.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zijlstra, J.P.H. - 50 hindernissen op de weg naar genezing / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Arcturus

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Arcturus
  • Na uw bestelling ontvangen u en Arcturus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Arcturus vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Arcturus kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.