Cas Spijkers e.a. - en Cas

Schrijver:
Titel: en Cas
ISBN: 9789080999015
Taal: Nederlands
Uitgever: Blends bv Oisterwijk 1e druk 2005 9789080999015
Bijzonderheden: Geb. hardcover met omslag zeer goed, geen pp-nummering, fraai geillustreerd met DVD !!
Prijs: € 8,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De verhaallijn voor boek en film is in het kort; de jonge generatie Nico, Jonnie, Alwin, Ronald, Robert en Edwin zijn door champagnehuis Veuve-Clicquot in Reims uitgenodigd op het château. Dan ontdekken de mannen dat ze Cas vergeten zijn; de 'oude' leermeester. Wetende dat Cas ook wel van een glas champagne houdt, vragen zij hem naar Reims te komen en een hapje mee te eten. De anderen besluiten ondertussen om een bijzonder diner in elkaar te gaan zetten, om aan Cas te laten zien dat ze zich uitstekend kunnen redden achter het fornuis.

De koks gaan op pad om de juiste ingredienten voor het diner te vinden, in en om Reims. Ondertussen rijdt Cas naar Reims, waarbij in de auto een geanimeerd gesprek plaatsvindt en enkele smakelijke anekdotes worden verteld. Aangekomen bij het château staan de overige heren al druk in de keuken te koken. Tijdens het koken wordt ook veel verteld over ingrediënten, gerechten, bereiding etc. Vervolgens wordt met de hele groep het diner genuttigd, voorzien van de juiste wijnen natuurlijk. Ook tijdens dit diner zijn de sterke verhalen weer niet van de lucht en ontstaat een gezellige, ontspannen sfeer.
Het boek is een luxe ingebonden uitgave met eigentijdse fotografie en opmaak. In het boek zit tevens een DVD waarop de hele filmreportage staat.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cas Spijkers e.a. - en Cas

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.