Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

Cas Spijkers e.a. - en Cas

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Cas Spijkers e.a. - en Cas
Schrijver: Cas Spijkers e.a.
Titel: en Cas
ISBN: 9789080999015
Uitgever: Blends bv Oisterwijk 1e druk 2005 9789080999015
Bijzonderheid: Geb. hardcover met omslag zeer goed, geen pp-nummering, fraai geillustreerd met DVD !!
Prijs: € 9,70
€ 3,65
Meer info De verhaallijn voor boek en film is in het kort; de jonge generatie Nico, Jonnie, Alwin, Ronald, Robert en Edwin zijn door champagnehuis Veuve-Clicquot in Reims uitgenodigd op het château. Dan ontdekken de mannen dat ze Cas vergeten zijn; de 'oude' leermeester. Wetende dat Cas ook wel van een glas champagne houdt, vragen zij hem naar Reims te komen en een hapje mee te eten. De anderen besluiten ondertussen om een bijzonder diner in elkaar te gaan zetten, om aan Cas te laten zien dat ze zich uitstekend kunnen redden achter het fornuis.

De koks gaan op pad om de juiste ingredienten voor het diner te vinden, in en om Reims. Ondertussen rijdt Cas naar Reims, waarbij in de auto een geanimeerd gesprek plaatsvindt en enkele smakelijke anekdotes worden verteld. Aangekomen bij het château staan de overige heren al druk in de keuken te koken. Tijdens het koken wordt ook veel verteld over ingrediënten, gerechten, bereiding etc. Vervolgens wordt met de hele groep het diner genuttigd, voorzien van de juiste wijnen natuurlijk. Ook tijdens dit diner zijn de sterke verhalen weer niet van de lucht en ontstaat een gezellige, ontspannen sfeer.
Het boek is een luxe ingebonden uitgave met eigentijdse fotografie en opmaak. In het boek zit tevens een DVD waarop de hele filmreportage staat.
Boek bekijken

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.