Mori, Masahiro - De boeddha in de robot

Schrijver:
Titel: De boeddha in de robot
ISBN: 9789062717163
Taal: Nederlands
Uitgever: Mirananda
Bijzonderheden: • rug vergeeld • vouw in de pagina’s 178 t/m 184 (valt nauwelijks op) • wit schadeplekje van voormalige prijssticker in rechterbovenhoek voorcover • inhoud verder schoon en netjes | 1985, 1e druk | paperback, 205 pagina's
Prijs: € 4,95
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Gedachten van een robot ingenieur over wetenschap en religie

Masahiro Mori Ph.D., hoogleraar aan het ‘Tokyo Institute of Technology’, is als ingenieur gespecialiseerd in het vervaardigen van robots. Hij heeft verschillende boeken geschreven, zowel over onderwerpen die met zijn werk en onderwijs als ingenieur samenhangen als over het Boeddhisme. Op beide gebieden wordt hij in Japan als een autoriteit beschouwd. Waarom zegt een ingenieur, specialist op het gebied van robots: ‘Ik geloof dat robots de mogelijkheid in zich hebben, het boeddhaschap te bereiken. Hoe ziet een ingenieur het Boeddhisme. Wat is voor hem de relatie tussen wetenschap en religie?

Mori voert ons niet naar de grote hoogten van de abstracte filosofie. Hij staat stevig met beide benen op de grond. Hij demonstreert hoe de grondbeginselen van het Boeddhisme werken. Hij geeft ons een door en door betrouwbare gids voor het leven in deze complexe, moderne wereld. De manier waarop dr. Mori de waarheden en beginselen van het Boeddhisme behandelt, zal de mensen die leven in onze tijd waarin wetenschap en techniek zo’n grote rol spelen, ongetwijfeld sterk aanspreken.

auteur: Masahiro Mori
taal: Nederlands
vertaald uit het Japans en Engels door GPA van Daelen
oorspronkelijke titel: No Bukkyo Nyumon en Shingen
paperback: 205 pagina´s
uitgeverij: Mirananda
1e druk, 1985
formaat: 135 x 210 x 17
ISBN10: 9062717160
ISBN13: 9789062717163

Tweedehands
• rug vergeeld • vouw in de pagina’s 178 t/m 184 (valt nauwelijks op) • wit schadeplekje van voormalige prijssticker in rechterbovenhoek voorcover • inhoud verder schoon en netjes (foto is huidige conditie)
Verder lezen

Zininzijn uit Zevenhuizen

zakelijk

Logo Zininzijn

Esoterische boeken, boeddhistische boeken, zelfrealisatie boeken en verwant.De afgebeelde foto's zijn alijd van de huidige conditie. Verzending kan ook naar het buitenland. Veel plezier met het uitzoeken van een boek!
Emilia

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mori, Masahiro - De boeddha in de robot Mori, Masahiro - De boeddha in de robot

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zininzijn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Zininzijn
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Vorm en Leegte
  Kamer van Koophandel nummer: 02046165
  NL001440345B48
  https://emilia.nl/
 • Na uw bestelling ontvangen u en Zininzijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zininzijn vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Zininzijn kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.