Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Zininzijn.


 

Mori, Masahiro - De boeddha in de robot

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Mori, Masahiro - De boeddha in de robot
Schrijver: Mori, Masahiro
Titel: De boeddha in de robot
ISBN: 9789062717163
Uitgever: Mirananda
Bijzonderheid: • rug vergeeld • vouw in de pagina’s 178 t/m 184 (valt nauwelijks op) • wit schadeplekje van voormalige prijssticker in rechterbovenhoek voorcover • inhoud verder schoon en netjes | 1985, 1e druk | paperback, 205 pagina's
Prijs: € 4,95
€ 3,85
Meer info Gedachten van een robot ingenieur over wetenschap en religie

Masahiro Mori Ph.D., hoogleraar aan het ‘Tokyo Institute of Technology’, is als ingenieur gespecialiseerd in het vervaardigen van robots. Hij heeft verschillende boeken geschreven, zowel over onderwerpen die met zijn werk en onderwijs als ingenieur samenhangen als over het Boeddhisme. Op beide gebieden wordt hij in Japan als een autoriteit beschouwd. Waarom zegt een ingenieur, specialist op het gebied van robots: ‘Ik geloof dat robots de mogelijkheid in zich hebben, het boeddhaschap te bereiken. Hoe ziet een ingenieur het Boeddhisme. Wat is voor hem de relatie tussen wetenschap en religie?

Mori voert ons niet naar de grote hoogten van de abstracte filosofie. Hij staat stevig met beide benen op de grond. Hij demonstreert hoe de grondbeginselen van het Boeddhisme werken. Hij geeft ons een door en door betrouwbare gids voor het leven in deze complexe, moderne wereld. De manier waarop dr. Mori de waarheden en beginselen van het Boeddhisme behandelt, zal de mensen die leven in onze tijd waarin wetenschap en techniek zo’n grote rol spelen, ongetwijfeld sterk aanspreken.

auteur: Masahiro Mori
taal: Nederlands
vertaald uit het Japans en Engels door GPA van Daelen
oorspronkelijke titel: No Bukkyo Nyumon en Shingen
paperback: 205 pagina´s
uitgeverij: Mirananda
1e druk, 1985
formaat: 135 x 210 x 17
ISBN10: 9062717160
ISBN13: 9789062717163

Tweedehands
• rug vergeeld • vouw in de pagina’s 178 t/m 184 (valt nauwelijks op) • wit schadeplekje van voormalige prijssticker in rechterbovenhoek voorcover • inhoud verder schoon en netjes (foto is huidige conditie)
Boek bekijken

Zininzijn uit Zevenhuizen

zakelijk

Logo Zininzijn

Esoterische boeken, boeddhistische boeken, zelfrealisatie boeken en verwant.De afgebeelde foto's zijn alijd van de huidige conditie. Verzending kan ook naar het buitenland. Veel plezier met het uitzoeken van een boek!
Emilia

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.