Tsachigova , Asja . [ isbn 9789081556750 ] 3017 - Het 12 Weken

Schrijver:
Titel: Het 12 Weken Programma . ( Preng je gezondheid op topniveau & bereik je ideale gewicht! ) Asja Tsachigova is voedingsdeskundige en wellnesscoach en de ontwikkelaar van de wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode. -
ISBN: 9789081556750
Taal: Nederlands
Uitgever: Levensstijl .
Bijzonderheden: Gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 3017 - 1e dr 2012 - 198 p - 760 gr - 21,8x21,5 cm
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Deze methode, gericht op het herstellen van de spijsvertering en de stofwisseling, is uniek, omdat zij alle processen in het lichaam tegelijk verbetert. Je lichaam zoekt op een gezonde en natuurlijke wijze de beste versie van zichzelf en als het nodig is, val je af. Je voelt je energiek, ontspannen, gezond en zit strak in je vel. En dat terwijl je lekker en gezond eet.

De Levensstijl Methode staat voor een drie-eenheid: voeding, ontspanning en beweging. Wanneer je deze drie elementen in goede harmonie gebruikt, bereik je het hoogste niveau van je gezondheid en je ideale gewicht zonder jojo-effect.

Het 12 Weken Programma is een praktisch vervolg en aanvulling op het boek De Levensstijl Methode dat in korte tijd een groot succes werd. Het boek leidt je met een overzichtelijk weekprogramma door De Levensstijl Methode heen. Hierin komen alle drie de elementen van de methode terug. In twaalf weken tijd zit De Levensstijl Methode in je systeem en wordt het automatisme. Je levensstijl dus!

Je zult ervaren dat je nog steeds lekker kunt blijven eten en zonder stress uit eten kunt gaan. Je kunt zelfs gourmetten en barbecueën of een eetfeestje geven voor je familie en vrienden. Je kunt het programma met je hele gezin volgen; iedereen is erbij gebaat. Ook kun je zelf een keuze maken tussen gewone en vegetarische menu's. Dit boek is dus voor iedereen een ideale weg naar een gezonder, bewuster en energiek leven!

Gedetailleerde handleiding om in twaalf weken tot een gezonde levensstijl te komen. De schrijfster is voedingsdeskundige en wellnesscoach. Zij is door eigen ervaringen tot 'De Levensstijl Methode' gekomen en schrijft nu boeken en coacht mensen (zie www.delevensstijl.nl). De methode stoelt op drie pijlers: voeding, ontspanning en beweging. Uitgebreide theorie is te vinden in haar boek 'De Levensstijl Methode'*. Dit boek geeft een beetje achtergrond, maar voert je vervolgens twaalf weken lang van dag tot dag mee op weg naar gezondheid. De theorie lijkt erg op die van het echtpaar Diamond ('Een leven lang fit') en de Franse Montignac. Eiwitten en koolhydraten mogen niet gecombineerd worden, veel groenten en volkoren producten staan op het menu, maar zonder suiker en koemelk. Waarom sojamelk wel mag (niet bepaald onbewerkt) en carobella (met maisglucosestroop) is onduidelijk. Het boek oogt mooi, heeft hier en daar een drukke lay-out en geeft kleurig geïllustreerde recepten. Een fijn boek voor wie zonder coach gezonder wil leven. Bevat enkele succesverhalen en twee registers.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad . IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A ) L.M.F.Ottens . 1069 VM : info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tsachigova , Asja . [ isbn 9789081556750 ] 3017 - Het 12 Weken Programma . ( Preng je gezondheid op topniveau & bereik je ideale gewicht! ) Asja Tsachigova is voedingsdeskundige en wellnesscoach en de ontwikkelaar van de wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode. - Tsachigova , Asja . [ isbn 9789081556750 ] 3017 - Het 12 Weken Programma . ( Preng je gezondheid op topniveau & bereik je ideale gewicht! ) Asja Tsachigova is voedingsdeskundige en wellnesscoach en de ontwikkelaar van de wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode. -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.