Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Tsachigova , Asja . [ isbn 9789081556750 ] 3017 - Het 12 Weken Programma . ( Preng je gezondheid op topniveau & bereik je ideale gewicht! ) Asja Tsachigova is voedingsdeskundige en wellnesscoach en de ontwikkelaar van de wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode. -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Tsachigova , Asja . [ isbn 9789081556750 ]  3017 - Het 12 Weken Programma . ( Preng je gezondheid op topniveau & bereik je ideale gewicht! ) Asja Tsachigova is voedingsdeskundige en wellnesscoach en de ontwikkelaar van de wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode.  -
Schrijver: Tsachigova , Asja . [ isbn 9789081556750 ] 3017
Titel: Het 12 Weken Programma . ( Preng je gezondheid op topniveau & bereik je ideale gewicht! ) Asja Tsachigova is voedingsdeskundige en wellnesscoach en de ontwikkelaar van de wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode. -
ISBN: 9789081556750
Uitgever: Levensstijl .
Bijzonderheid: Gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 3017 - 1e dr 2012 - 198 p - 760 gr - 21,8x21,5 cm
Prijs: € 12,00
Meer info - Deze methode, gericht op het herstellen van de spijsvertering en de stofwisseling, is uniek, omdat zij alle processen in het lichaam tegelijk verbetert. Je lichaam zoekt op een gezonde en natuurlijke wijze de beste versie van zichzelf en als het nodig is, val je af. Je voelt je energiek, ontspannen, gezond en zit strak in je vel. En dat terwijl je lekker en gezond eet.

De Levensstijl Methode staat voor een drie-eenheid: voeding, ontspanning en beweging. Wanneer je deze drie elementen in goede harmonie gebruikt, bereik je het hoogste niveau van je gezondheid en je ideale gewicht zonder jojo-effect.

Het 12 Weken Programma is een praktisch vervolg en aanvulling op het boek De Levensstijl Methode dat in korte tijd een groot succes werd. Het boek leidt je met een overzichtelijk weekprogramma door De Levensstijl Methode heen. Hierin komen alle drie de elementen van de methode terug. In twaalf weken tijd zit De Levensstijl Methode in je systeem en wordt het automatisme. Je levensstijl dus!

Je zult ervaren dat je nog steeds lekker kunt blijven eten en zonder stress uit eten kunt gaan. Je kunt zelfs gourmetten en barbecueën of een eetfeestje geven voor je familie en vrienden. Je kunt het programma met je hele gezin volgen; iedereen is erbij gebaat. Ook kun je zelf een keuze maken tussen gewone en vegetarische menu's. Dit boek is dus voor iedereen een ideale weg naar een gezonder, bewuster en energiek leven!

Gedetailleerde handleiding om in twaalf weken tot een gezonde levensstijl te komen. De schrijfster is voedingsdeskundige en wellnesscoach. Zij is door eigen ervaringen tot 'De Levensstijl Methode' gekomen en schrijft nu boeken en coacht mensen (zie www.delevensstijl.nl). De methode stoelt op drie pijlers: voeding, ontspanning en beweging. Uitgebreide theorie is te vinden in haar boek 'De Levensstijl Methode'*. Dit boek geeft een beetje achtergrond, maar voert je vervolgens twaalf weken lang van dag tot dag mee op weg naar gezondheid. De theorie lijkt erg op die van het echtpaar Diamond ('Een leven lang fit') en de Franse Montignac. Eiwitten en koolhydraten mogen niet gecombineerd worden, veel groenten en volkoren producten staan op het menu, maar zonder suiker en koemelk. Waarom sojamelk wel mag (niet bepaald onbewerkt) en carobella (met maisglucosestroop) is onduidelijk. Het boek oogt mooi, heeft hier en daar een drukke lay-out en geeft kleurig geïllustreerde recepten. Een fijn boek voor wie zonder coach gezonder wil leven. Bevat enkele succesverhalen en twee registers.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.