Wouter Bracke - Grote Atlas van Ferraris / Le Grand Atlas de Fe

Schrijver:
Titel: Grote Atlas van Ferraris / Le Grand Atlas de Ferraris. 1:20 000 - grande edition ! groot formaat !
Uitgever: Tielt, Racine-Lannoo, 2018
Bijzonderheden: Bound / Gebonden, Formaat : 405 x 510 cm. Aantal pagina's : 600 pp. large edition ! ISBN 9789401442589.
Prijs: € 175,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
De eerste topografische atlas van Belgie in een nooit geziene uitgave - Eind 18de eeuw werd het grondgebied van het huidige Belgie voor het eerst volledig in kaart gebracht onder leiding van de Oostenrijkse graaf De Ferraris.- 275 met de hand getekende, topografische kaarten op een uiterst gedetailleerde schaal (1:11.520 verkleind naar 1:20 000)- Een uniek historisch document dat ons land toont voor de industriele revolutie, die het landschap grondig zou veranderen.- Een must voor landschapsdeskundigen, historici, geografen, heemkundigen en liefhebbers van geschiedenis- Tweetalige uitgave in samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek van Belgie en het Nationaal Geografisch Instituut- Met een inleiding van Wouter Bracke, directeur Afdeling Kaarten en Plannen van de Koninklijke Bibliotheek.
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Antwerpen

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wouter Bracke - Grote Atlas van Ferraris / Le Grand Atlas de Ferraris. 1:20 000 -  grande edition ! groot formaat !

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.