boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

ligthart, jan - over opvoeding tweede bundel

Schrijver:
Titel: over opvoeding tweede bundel
Taal: Nederlands
Uitgever: j.b.wolters
Bijzonderheden: 1919, hardcover, goede staat Ligthart heeft talloze boekjes geschreven zowel voor leerlingen als voor leraren. Al deze boekjes onderscheidden zich door de eenvoudige, direct aansprekende taal die de belevingswereld tot uitgangspunt namen; hieraan da
Prijs: € 6,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ligthart heeft talloze boekjes geschreven zowel voor leerlingen als voor leraren. Al deze boekjes onderscheidden zich door de eenvoudige, direct aansprekende taal die de belevingswereld tot uitgangspunt namen; hieraan dankten zij hun grote populariteit (aldus de sterke biografie van de KNAW). Verwacht bij Ligthart dus aansprekende, directe en op het gevoel werkende verhalen met duidelijke stellingname omtrent opvoedingsgerelateerde kwesties. Het werk van Ligthart is goed beschikbaar en een aardig deel van zijn werk is gewoon online te lezen. Het meest bekend zijn waarschijnlijk zijn jeugdherinneringen en de boekjes van Ot en Sien, naast de door hem beschreven ideeën over zaakonderwijs en de handleiding die hij hiervoor maakte genaamd ‘het volle leven‘.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

ligthart, jan - over opvoeding tweede bundel