Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

ligthart, jan - over opvoeding tweede bundel

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: ligthart, jan - over opvoeding tweede bundel
Schrijver: ligthart, jan
Titel: over opvoeding tweede bundel
ISBN:
Uitgever: j.b.wolters
Bijzonderheid: 1919, hardcover, goede staat Ligthart heeft talloze boekjes geschreven zowel voor leerlingen als voor leraren. Al deze boekjes onderscheidden zich door de eenvoudige, direct aansprekende taal die de belevingswereld tot uitgangspunt namen; hieraan da
Prijs: € 6,95
Meer info Ligthart heeft talloze boekjes geschreven zowel voor leerlingen als voor leraren. Al deze boekjes onderscheidden zich door de eenvoudige, direct aansprekende taal die de belevingswereld tot uitgangspunt namen; hieraan dankten zij hun grote populariteit (aldus de sterke biografie van de KNAW). Verwacht bij Ligthart dus aansprekende, directe en op het gevoel werkende verhalen met duidelijke stellingname omtrent opvoedingsgerelateerde kwesties. Het werk van Ligthart is goed beschikbaar en een aardig deel van zijn werk is gewoon online te lezen. Het meest bekend zijn waarschijnlijk zijn jeugdherinneringen en de boekjes van Ot en Sien, naast de door hem beschreven ideeën over zaakonderwijs en de handleiding die hij hiervoor maakte genaamd ‘het volle leven‘.
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.