boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 31-03-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 31-03-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

kronenberg, yvonne - Monogamie voor beginners / waarom we niet

Schrijver:
Titel: Monogamie voor beginners / waarom we niet eens zo vaak vreemdgaan
ISBN: 9789025425050
Taal: Nederlands
Uitgever: contact
Bijzonderheden: 2006, Ppb 191pp, zgan 9789025425050 082 Sommige mensen gaan bijna terloops vreemd. Ze waren even vergeten dat ze al iemand hadden. Het hoeft niet eens te betekenen dat ze niet meer van hun eigen geliefde houden. Ze denken dat een goed huwelijk niet k
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Sommige mensen gaan bijna terloops vreemd. Ze waren even vergeten dat ze al iemand hadden. Het hoeft niet eens te betekenen dat ze niet meer van hun eigen geliefde houden. Ze denken dat een goed huwelijk niet kapot kan. Maar zo is het niet. Álles kan kapot.

Betekent overspel altijd een duurzame ontwrichting van een relatie of kan het geliefden dichter bij elkaar brengen, zoals een felle ruzie soms verlichting brengt? Zijn we door de natuur ontworpen voor de monogamie of zijn mannen nu eenmaal jagers en vrouwen niet te vertrouwen?

In Monogamie voor beginners behandelt Kroonenberg alle aspecten van de verboden liefde. Ze beschrijft en overdenkt de vele vormen van vreemdgaan, van de maîtresse die jarenlang een schaduwbestaan leidt tot cyberseks via internet. Kroonenberg raadpleegt biologen, antropologen, sociologen en andere ervaringsdeskundigen en zoekt tot op de bodem uit waar de drang tot overspel vandaan komt. Met dit boek bewijst ze overtuigend dat serieuze non-fictie ook leuk kan zijn.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

kronenberg, yvonne - Monogamie voor beginners / waarom we niet eens zo vaak vreemdgaan