Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

kronenberg, yvonne - Monogamie voor beginners / waarom we niet eens zo vaak vreemdgaan

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: kronenberg, yvonne - Monogamie voor beginners / waarom we niet eens zo vaak vreemdgaan
Schrijver: kronenberg, yvonne
Titel: Monogamie voor beginners / waarom we niet eens zo vaak vreemdgaan
ISBN: 9789025425050
Uitgever: contact
Bijzonderheid: 2006, Paperback / softback, als nieuw Sommige mensen gaan bijna terloops vreemd. Ze waren even vergeten dat ze al iemand hadden. Het hoeft niet eens te betekenen dat ze niet meer van hun eigen geliefde houden. Ze denken dat een goed huwelijk niet kap
Prijs: € 5,00
Meer info 87 Sommige mensen gaan bijna terloops vreemd. Ze waren even vergeten dat ze al iemand hadden. Het hoeft niet eens te betekenen dat ze niet meer van hun eigen geliefde houden. Ze denken dat een goed huwelijk niet kapot kan. Maar zo is het niet. Álles kan kapot.

Betekent overspel altijd een duurzame ontwrichting van een relatie of kan het geliefden dichter bij elkaar brengen, zoals een felle ruzie soms verlichting brengt? Zijn we door de natuur ontworpen voor de monogamie of zijn mannen nu eenmaal jagers en vrouwen niet te vertrouwen?

In Monogamie voor beginners behandelt Kroonenberg alle aspecten van de verboden liefde. Ze beschrijft en overdenkt de vele vormen van vreemdgaan, van de maîtresse die jarenlang een schaduwbestaan leidt tot cyberseks via internet. Kroonenberg raadpleegt biologen, antropologen, sociologen en andere ervaringsdeskundigen en zoekt tot op de bodem uit waar de drang tot overspel vandaan komt. Met dit boek bewijst ze overtuigend dat serieuze non-fictie ook leuk kan zijn.
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.