pirincci, deen - Wat de kat kan

Schrijver:
Titel: Wat de kat kan
ISBN: 9789029534291
Uitgever: Arbeiderspers
Bijzonderheden: 1996, 184pp, Paperback / softback als nieuw 049 9789029534291 De oude Egyptenaren waren al gevoelig voor de geheime fascinatie die uitgaat van de kat en die door de eeuwen heen onder alle volkeren is blijven bestaan. Maar wat weten we nu feitelijk va
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De oude Egyptenaren waren al gevoelig voor de geheime fascinatie die uitgaat van de kat en die door de eeuwen heen onder alle volkeren is blijven bestaan. Maar wat weten we nu feitelijk van dit edele dier? Bestsellerauteur Akif Pirinyci en psycholoog Rolf Degen verzamelden de laatste wetenschappelijke inzichten en maakten het beste en het leukste boek over katten dat menselijkerwijs mogelijk is. Zij schreven over hun reukvermogen, hun tast- en smaakzin, buitengewone intelligentie, leervermogen en over dc persoonlijkheidsverschillen tussen katten onderling. Zij deden dat alles nederig onder het motto: de mens wikt maar felis cutusbeschikt. Van deskundig en vooral ook kritisch commentaar voorzien door Francis, de wereldberoemde held van Piringci's succesvolle kattencrimi's Felidae en Francis.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

pirincci, deen - Wat de kat kan

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.