Mulder, Jan - Major Taylor raast door Nederland

Schrijver:
Titel: Major Taylor raast door Nederland
ISBN: 9789463451383
Taal: Nederlands
Uitgever: Prudens
Bijzonderheden: 2017, 174 pp, Paperback, NIEUW
Beschikbaar: 8 exemplaren
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De eerste zwarte wereldkampioen wielrennen, Major Taylor, rijdt in 1902 wedstrijden in Maastricht en Amsterdam. Wielrennen is hot, het publiek stroomt overal voor hem naar de banen. In zijn eigen land, Amerika, worden zwarten steeds meer achtergesteld. Major Taylor ontwikkelt zich tegen de verdrukking in tot topwielrenner en wereldster. Alfred Jarry geeft hem zelfs een rol in een van zijn boeken.
Hier treft hij de Nederlandse toppers uit die tijd: Jaap Eden, vanwege het grote geld overgestapt van de schaats- naar de wielerbaan; Harry Meijers, ‘Maastrichts grootste wielerzoon’, onze eerste olympische winnaar wielrennen; en Guus Schilling, die een halve eeuw actief zal blijven als sprinter en succesvol coach.
‘Major Taylor raast door Nederland’ verslaat de wedstrijden die hij hier rijdt, bevat het levensverhaal van hem en zijn Nederlandse tegenstanders, beschrijft het wielerwereldje uit die tijd. De teksten in kranten en boeken uit die tijd geven een goed beeld hoe men in ons land tegen iemand met een kleurtje aankeek.
Verder lezen

Natuurenzo uit Maarn

particulier
Bij koop van meer dan 1 boek: korting oplopend van 10 % (2 boeken) tot 25 % (5 of meer)

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mulder, Jan - Major Taylor raast door Nederland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Natuurenzo

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Natuurenzo
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Natuurenzo een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Natuurenzo vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Natuurenzo kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.