zussen

Schrijver:
Titel: zussen
ISBN: 9789064813092
Uitgever: Kwadraat P/A Druk. Haasbeek
Bijzonderheden: 1998, 127pp, Paperback / softback goede staat Zussen is een bundel vol vrolijke, spannende en ontroerende verhalen waarin elke zus zich zal herkennen.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Nederlandse literatuur kent enkele beroemde zussen, zoals Anna Roemers en Maria Tesselschade Visscher, en Ida en Truus Gerhardt. In hoeverre ze elkaar met hun schrijven beïnvloedden, inspireerden of juist tegenwerkten, is voor een buitenstaander haast niet te achterhalen. De verstandhouding tussen zussen heeft namelijk een geheimzinnig trekje: een soort intuïtief begrip, ondoorgrondelijk voor de rest van de wereld.
Om dit exclusieve domein te ontsluiten, bracht Eva Bouman in de bundel Zussen de mooiste Nederlandstalige verhalen over zussen bijeen. Zo wordt de lezer meegevoerd naar duistere hoeken waar twee zusjes met elkaar praten in een taal die alleen zij kunnen verstaan. Of naar de tienerkamer waar felle ruzies over geleende kleren worden uitgevochten, en naar een vliegveld waar zussen elkaar na vele jaren weer voorzichtig omhelzen. Uit de verhalen in Zussen blijkt dat de band door de jaren heen weliswaar verandert - wat soms goed, en soms minder goed uitpakt - maar dat zij tegelijk altijd voortduurt en onvoorwaardelijk is. Zussen is een bundel vol vrolijke, spannende en ontroerende verhalen waarin elke zus zich zal herkennen.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - zussen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.