Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

- zussen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - zussen
Schrijver:
Titel: zussen
ISBN: 9789064813092
Uitgever: Kwadraat P/A Druk. Haasbeek
Bijzonderheid: 1998, 127pp, Paperback / softback goede staat Zussen is een bundel vol vrolijke, spannende en ontroerende verhalen waarin elke zus zich zal herkennen.
Prijs: € 5,00
Meer info De Nederlandse literatuur kent enkele beroemde zussen, zoals Anna Roemers en Maria Tesselschade Visscher, en Ida en Truus Gerhardt. In hoeverre ze elkaar met hun schrijven beïnvloedden, inspireerden of juist tegenwerkten, is voor een buitenstaander haast niet te achterhalen. De verstandhouding tussen zussen heeft namelijk een geheimzinnig trekje: een soort intuïtief begrip, ondoorgrondelijk voor de rest van de wereld.
Om dit exclusieve domein te ontsluiten, bracht Eva Bouman in de bundel Zussen de mooiste Nederlandstalige verhalen over zussen bijeen. Zo wordt de lezer meegevoerd naar duistere hoeken waar twee zusjes met elkaar praten in een taal die alleen zij kunnen verstaan. Of naar de tienerkamer waar felle ruzies over geleende kleren worden uitgevochten, en naar een vliegveld waar zussen elkaar na vele jaren weer voorzichtig omhelzen. Uit de verhalen in Zussen blijkt dat de band door de jaren heen weliswaar verandert - wat soms goed, en soms minder goed uitpakt - maar dat zij tegelijk altijd voortduurt en onvoorwaardelijk is. Zussen is een bundel vol vrolijke, spannende en ontroerende verhalen waarin elke zus zich zal herkennen.
Boek bekijken

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.