boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 31-03-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 31-03-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Page, K. - Het verhaal van mijn gezicht

Schrijver:
Titel: Het verhaal van mijn gezicht
ISBN: 9789041407030
Uitgever: Ambo
Bijzonderheden: 2002, ppb 252pp, zgan 9789028201835 488 Het verhaal van mijn gezicht is een psychologische, literaire thriller over Nathalie, een jong meisje dat als buitenbeentje opgroeit. Ze komt veel over de vloer bij een gezin dat tot een merkwaardige religieuze
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het verhaal van mijn gezicht is een psychologische, literaire thriller over Nathalie, een jong meisje dat als buitenbeentje opgroeit. Ze komt veel over de vloer bij een gezin dat tot een merkwaardige religieuze sekte behoort. De moeder behandelt Nathalie als de dochter die zij nooit had en het gezin neemt haar mee naar een vakantiebijeenkomst van hun sekte. Zij maakt daar kennis met de beginselen van het Envalisme, een uit Finland afkomstige exterme stroming binnen het protestantisme die verbiedt het menselijk gezicht af te beelden. Tijdens deze bijeenkomst veroorzaakt zij door haar afwijzend gedrag een breuk in de sekte die verschrikkelijke gevolgen zal hebben voor haar en haar omgeving.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Page, K. - Het verhaal van mijn gezicht