Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Page, K. - Het verhaal van mijn gezicht

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Page, K. - Het verhaal van mijn gezicht
Schrijver: Page, K.
Titel: Het verhaal van mijn gezicht
ISBN: 9789041407030
Uitgever: Ambo
Bijzonderheid: 2002, ppb 252pp, zgan 21 9789041407030 Het verhaal van mijn gezicht is een psychologische, literaire thriller over Nathalie, een jong meisje dat als buitenbeentje opgroeit. Ze komt veel over de vloer bij een gezin dat tot een merkwaardige religieuze
Prijs: € 5,00
Meer info Het verhaal van mijn gezicht is een psychologische, literaire thriller over Nathalie, een jong meisje dat als buitenbeentje opgroeit. Ze komt veel over de vloer bij een gezin dat tot een merkwaardige religieuze sekte behoort. De moeder behandelt Nathalie als de dochter die zij nooit had en het gezin neemt haar mee naar een vakantiebijeenkomst van hun sekte. Zij maakt daar kennis met de beginselen van het Envalisme, een uit Finland afkomstige exterme stroming binnen het protestantisme die verbiedt het menselijk gezicht af te beelden. Tijdens deze bijeenkomst veroorzaakt zij door haar afwijzend gedrag een breuk in de sekte die verschrikkelijke gevolgen zal hebben voor haar en haar omgeving.
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.