Wadler, J. - Mijn borst

Schrijver:
Titel: Mijn borst
ISBN: 9789022515778
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheden: Paperback / softback, Een vrouw ontdekt iets in haar borst, dat borstkanker blijkt te zijn; ze beleeft het diagnostisch proces, de behandeling en de, in dit geval gelukkig bereikte, genezing intens. Dat is een helaas maar al te bekend verhaal. Maar w
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een vrouw ontdekt iets in haar borst, dat borstkanker blijkt te zijn; ze beleeft het diagnostisch proces, de behandeling en de, in dit geval gelukkig bereikte, genezing intens. Dat is een helaas maar al te bekend verhaal. Maar wanneer deze vrouw een vaardig journaliste is, zal het verhaal een breed lezerspubliek bereiken. Joyce Wadler geeft met haar boek een indringend verslag van begin tot eind, waarbij ze openhartig vertelt over de verwevenheid van wat haar lichamelijk overkomt met haar sociale en liefdesleven. Het nawoord, bedoeld om de lezer(es) meer medisch inzicht te geven, is helaas nogal moeilijk geschreven voor de leek.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wadler, J. - Mijn borst

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.